Vernieuwing en renovatie van elektriciteit

Elektriciteits- en karweiwerken

Hebt u bepaalde karweiwerken die uitgevoerd moeten worden aan uw elektrische installatie in uw woning of zaak te Bilzen? Kies dan voor een vakman die van aanpakken weet en contacteer Klusjesdienst Marc.

24 op 24 service

Bepaalde pannes of defecten aan uw elektrische installatie kunnen grote gevolgen hebben. Men zou er namelijk van versteld staan voor hoeveel zaken we dagelijks elektriciteit nodig hebben. Daarom zorgen wij bij Klusjesdienst Marc voor een 24 op 24 service. Dit houdt in dat wij u steeds komen depanneren, zelfs in het weekend indien het om een dringende situatie gaat.

Kleine elektriciteitswerken

Ook voor kleinere elektriciteits- of karweiwerken regio Bilzen kunt u op Klusjesdienst Marc een beroep doen. Zo zorgen wij voor de aansluiting van lampen, stopcontacten, lichtknoppen,… Ook het vernieuwen van bepaalde onderdelen of leidingen behoort tot de mogelijkheden.

Hebt u vragen of problemen en zoekt u een geschikt persoon om u de juiste antwoorden te geven op vlak van herstellingen of vernieuwing van elektriciteit of sanitair? Bel ons dan vrijblijvend!